Steigerhouten meubelen

home1.jpg

Ben je op zoek naar steigerhouten meubels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Omdat wij al jarenlang steigerhouten meubels maken voor onze klanten weten wij wat jij mooi vindt. Doordat wij maatwerk leveren kunnen we aan al jou wensen voldoen. Dus als het nou gaat om meubels voor in de tuin, een leuke tafel met stoelen voor in de keuken of accessoires om je inrichting of tuin op te vrolijken, kom naar HEBRA.

Wij maken jou steigerhouten meubel met materialen van de beste kwaliteit, zodat wij altijd verzekerd zijn van de beste prijs/kwaliteit verhouding.
Mocht je zelf een ontwerp hebben, stuur dan een email of kom langs! Dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Mocht je de voorkeur geven aan een meubel met een kleur, laat deze dan door ons behandelen. Omdat wij ervaring hebben op het gebied van lakken en verven van meubels, zal dit resulteren in het door jouw gewenste resultaat. Zo is het tevens mogelijk om alleen bepaalde onderdelen van je meubel te spuiten, bijvoorbeeld het onderstel. Bekijk ons aanbod in de showroom om een indruk te krijgen van ons maatwerk.